7.1.14

knjige su prostor ćutanja....

 Koliko puta ste uzeli neku knjigu i pročitali je gotovo u jednom dahu?
Koliko vam je puta  neka  izmamila osmeh na lice. Možda ste zbog neke i pustili koju suzu niz lice. Knjige su jednostavno, po meni, nešto najlepše što ljudski um može da stvori, a da sve pretoči u neku radnju koja ima smisao.

ponekad mi je žao što nemam vremena da pročitam više knjiga, ali se trudim, veoma, da svo svoje slobodno vreme provedem čitajući, jer knjiga  jedina koja oplemenjuje.

Sad, devojke, želim jedan vaš savet....
Nedavno sam odlučila da i ja napišem svoju knjigu. Ali pitanje je kako početi i od čega. Imam već nekako radnju knjige u glavi, ali i ako sve to napišem, šta dalje? Kako da neko pročita moju knjigu i možda objavi? inače, još nisam punoletna pa i dalje ne znam baš najbolje o tim stvarima.
 
 Nadam se da će mi neko odgovoriti, pozdrav!


2 коментара:

  1. Kada je pisanje knjige u pitanju, vrlo je bitno da si i ti sama ''načitana''. Onda da upoznas sebe, sta si ti, i sta zelis u stvari da pises. I budi spremna na vremenski duze pisanje...kvalitetna knjiga se moze pisati tri mjeseca, dvije godine, pa i 10 godina... A to da li ce se prodavati i da li ce neko zeljeti procitati tvoju knjigu zavisi od kvalitete koju ces prvo predstaviti dobrim marketingom... Sve u svemu to je jedan ozbiljan posao i zelim ti srecu ako se odlucis na taj korak :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. svesna sam da za kvalitetnu knjigu treba dosta vremena i strpljenja. Učiniću sve kako bi se ova zamisao ostvarila. Hvala Vam na savetu! :)

      Избриши