24.8.13

Kako se obući za žurku?

Pozdrav,kreativci! 
Danas sam tu da vas posavetujem kako da se obučete za žurku. Verovatno se sve unervozite kad vas neko pozove na žurku ili u provod jer ne znate šta ćete obući. Uz malo kreativnosti nespojive kreacije ustvari mogu biti spojive, bitno je da budete kreativne. Leto je, sve se slaže! Sada, da se bacimo na posao. Za žurku nije neophodno obući haljinu. Možete izgledati lepo i zanosno i  u farmekama i nekoj kul  majci. Pa ako ste niži, od vas bi se očekivalo da obujete štikle. Ali opet n to nije neophodno, samo BEZ PATIKA. To ni u ludilu  po ovom toplom vremenu. Evo nekoliko mojih predloga...
 





1. Ovo je baš cool kombinacija, košuulja sa  flower printom, šorc, štiklice, naočare. Kovrdžava kosa bi išlo perfect  uz ovu kombinaciju. 














2. polu providna košulja, crni brus, svetli šorc, ravne cipelice, bićeš prava mačkica. Uz ovu kombinaciju bi super išla duga ispeglana kosa.



















3. Ako  više voliš haljine, ovo je savršena kombinacija za tebe. Lepršava crna haljinica sa belim tufnicama i visoke štikle-savršenstvo. Uz ovo bi najviše pritajala neka lazy punđa, uglavnom podinuta kosa :)

Нема коментара:

Постави коментар