31.8.13

Back to school II


Evo još jednog Back-to-school posta od mene. Poslednji dan avgusta...Imamo još samo jedan dan na slobodu, još samo jedan dan pre nego što škola napokon počne. Ovaj rasupet je, bar meni, prebzo prošao i sada se svi spremamo za novu školsku godinu, što podrazumeva Back-to-school post.
Ako krećeš u novu školu, ne brini se. Nemoj se plašiti. Nema ničeg strašnog u upoznavanju novih ljudi. Možda sklopiš prijateljstvo s nekom osobom.Uvek razmišljaj pozitivno. Pa, krenimo od odeće.Evo nekoliko mojih primera.
Ove slike sam našla na internetu, ali su mi se jako svidela tako da sam morala da ih podelim sa vama, stoga želim da čujem i vaše mišljenje!

 1.Cremy outfit
Ovaj outfit mi se jako sviđa. Inače, krem je moja omiljena boja za odeću. Ovaj zlatan sat se savršeno uklapa u kombbinaciju.
 2.Najobičniji outfit
Kao što opis kaže-ovo je sasvim obična kombinacija, ali je detalji čine posebnom. Uz malo kreativnosti, i najobičnija majica može biti prelepa


 3.Lazy outfit
Svaka od nas verovatno ima neku lazy majicu u ormanu.Kombinacija sa uskim farmericama čini čudo.Meni se ova kombinacija baš sviđa, a vama?

 4.Everyday crazy outfit
Jednostavna, sasvim puna i odgovarajuća kombinacija. Classic
5.Sport outfit
Idealna kombinacija za sportašice. Tamno zeleno i sivo su prava kombinacija!
6.Flower outfit
Moja omiljena kombinacija! Volim sve što ima cvetiće na sebi7.Stars outfit
Majica koja na sebi ima zvezdice, pocepane farmerke i kapa se savršeno uklapaju u ovu kombinaciju

8. Kariran outfit
Slatka karirana košuljica je uvek u modi. Kombinaciju čine košulja,crne farmerke,duboke patike,kapa, narukvica i prsten.


2 коментара: