15.11.13

kako izgleda jedan moj dan?

My regular day♥        

     Pre neki dan sam došla na ideju da vam kroz slike i malo priče dočaram kako izgleda moj dan.
Budući da idem u školu koja nije u mom mestu, svakodnevno putujem i skoro svaki dan mi je priblžno isti, iako se trudim da svaki slobodan minut maksimalno iskoristim na bilo kakav pametan način. Kao što sam u starijim postovima napomenula, bliži se kraj prvog pologodišta, ocene se zahuhtavaju, pa je i vreme da malo bolje zagrejem stolicu..
U školi imamo dve smene. Jednog meseca sam prva, a narednog druga smena. Kada sam prva smena, budim se obično oko 6, oblačim se i spremam za školu. Kada bivam gotova sa sređivanjem, krećem na bus.
danas sam na autobuskoj stanici srela ovu divnu kucu. Šteta što nema svog vlasnika. Prosto mi je žao kada i pomislim šta će biti s njim kada snegovi počnu da veju....
Nadajmo se da će ga do tada neko udomiti...









U školi se (uglavnomm) uči... Obožavam razne šarene sveske. Po meni, ako je sveska lepa i šarena, i naravno ako je rukopis moj lep u njoj, imam više želje za učenjem, i lakše zapamtim neke lekcije..










Kada se vraćam kući, obično je oko 3h, a ponekad i 4h. Budući da je dan već upola kraći,
uspela sam da iz busa uslikam ovaj prelepi zalazak sunca. Nije li divan ovaj prizor kako sunce umire na počinku? u meni budi mnoštvo inspiracija...
     Inspiracija u busu mi je najveća. Tada razmišljam o svemu i svačemu. Neke ideje za blog su se upravo tu i rodile. Volim da čitam, slušam muziku, prelistavam svoje svetove.











Kada dođem kući, jedem, ponovim sve lekcije koje smo tog dana radili u školi, a ostalo vreme svaki put iskoristim drugačije.

 Do čitanja
                xoxo

2 коментара:

  1. Ovaj post me je naterao da se setim nekih davno zaboravljenih scena iz vremena kada sam ja isla u osnovnu skolu. Hvala ti na tome. Želim ti puno lepih ocena i još lepših postova.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Vama na ovako divnim rečima. Lepo je znati da si nekoga vratio u desinjstvo i dane sreće i radosti.
      Kod mene lično je reč o srednjoj školi, no dobro. još jednom, hvala najlepše!

      Избриши